anaby - Jag, barnen, djuren & fotografering.

Alla inlägg under februari 2019

Av anaby - 1 februari 2019 18:56

Min lediga vecka har varit väldigt bra. Jag har haft tid och möjlighet att vara i stallet varje morgon för att släppa ut hästar och få inskolning om in och utsläpp i stallet och rida Corinne i lugn och ro   Hon har lugnat ner sig allt eftersom. Nu blir det vila i helgen och sedan att rida igen på måndag.


Vi har utsläpp imorgonbitti. Och sedan ska jag gå på Peter Markne-Clinic som anordnas på min Ridklubb. Blir spännande att se vad han har att lära ut. Just nu känns det som om jag är väldigt motiverad och med den här Clinicen känns det som om jag kommer att bli ännu mer motiverad. HÄRLIGT!!!


 


Igår var jag volontär på Självmordslinjen. Det är 2 ggr i månaden och varannan torsdag. Det känns så otroligt bra när man får de här samtalen som man märker att man gör någon skillnad för den som hör av sig till oss  Det är väldigt jobbiga ämnen som tas upp av de som hör av sig.....  Som jag har sagt tidigare så är det många som har psykisk ohälsa runt om i Sverige!! Och i olika åldrar och kön......Väldigt blandat.


 


Idag fick vi vänta lite utanför lilla ridhuset då det var underhåll av underlaget. Hon var väldigt lugn och fin    Dock stirrig inne i ridhuset då traktorn körde fram och tillbaka utanför MEN vi galopperade för första gången på flera månader. Stor och fin galopp som jag ska jobba vidare på nu när jag har ett bra underlag att rida på  


 


Nöjd häst i hagen efter ridturen  


 


Jag och sambon gick på en prommis efter lunchen idag. Norrland är verkligen vackert med all snö nu i vinter   Jag fick tillfälle att äntligen inviga mina nya vandrarkängor som jag ska använda när vi ska gå till Kebnekaise. Måste ju gå in dem innan vi åker dit i juli...annars blir det jobbigt för fötterna   Idag gick vi 5 km. Helt lagom. Jag cyklar 5 km på motionscykeln varje dag. Hoppas kunna börja springa om ca 1 månad när jag har fått upp flåset igen. Blir nog bra   


 


Vi hittade en lite udda hållplats efter strandpromenaden idag  


 


Idag blev det den obligatoriska plankan till middag. Det blev ryggbiff som kött den här gången. Supergott  


Ha en fortsatt fin kväll!!


Mvh A

Presentation


Välkommen till mig! Jag bloggar bla om min satsning att tävla i hoppning upp till 130 cm efter 17 års frånvaro på tävlingsbanorna. Och en massa annat trevligt :)

Fråga mig

27 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du som tittar in på min blogg? ;)
 20 år
 25 år
 30 år
 35 år
 40 år
 45 år
 50 år
 55 år
 60 år + däröver

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards