anaby - Jag, barnen, djuren & fotografering.

Alla inlägg den 2 juni 2013

Av anaby - 2 juni 2013 20:40

Det visade sig att det var fel på luckan på tvättmaskinen på jobbet!! De hade haft en jourkille så INTE kunde hitta felet men de hittade en spärr som gjorde att man kunde öppna luckan med hjälp av en kniv  Hi hi!! Det kändes väldigt bra att vi både kunnat tvätta på dagen och natten. Är ju inte roligt att komma på jobbet på måndag med ett berg av tvätt efter hela helgen  De skulle komma ut på måndag och åtgärda luckan!!

Natten på jobbet var bra  Jag satt och såg på en gammal film som heter: Jag vet vad du gjorde förra sommaren och där spelade en av skådespelarna från The big bang theory....Leonard....och han blev mördad ganska snabbt!!! Har aldrig tänkt på honom förrän nu när han spelar Leonard i TBBT!! Hi hi!!

Det spöregnade när jag åkte hem från jobbet så jag åkte inte ner till stallet för att byta hage. Skulle bara sova 3-3,5 timmar och sedan stiga upp. Var uppe vid 12.00 och gick ner till stallet ganska omgående för att byta hage med T. Han var en aning lerig eftersom det har regnat och han mer än gärna rullar sig då  Så fort han kommit in i sommarhagen galopperade han uppför backen upp till huset och in i paddocken där han sprang omkring och "trumpetade" innan han började beta  Jag mockade och fixade klart allt innan jag gick hem igen.

Sedan har jag faktiskt bara tagit det lugnt idag. Ingen ridning och ingen städning eller annat. Tänkte att jag behövde en lugn dag när jag gått av  Vid 19.00-tiden gick jag för att byta hage och ge T sitt kraftfoder. Imorgon blir det att fixa elen till sommarhagen och f.r.o.m tisdag tänkte jag att T ska få gå i bägge hagarna  Blir fina fisken!!! L-O hade just kommit hem från stugan när jag landade hemma igen!! Saknad så klart  Det är ganska nyttigt att få vara ifrån varandra någon gång ibland så att man får längta   

Nu sitter jag med 1 glas vitt vin....pepparsalami och sura remmar  Måste ju fira in långledigheten  

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter och en heldag i stallet  

Ha en fortsatt jättebra söndagkväll!!
Chilla lugnt  

Mvh anaby  

Presentation


Välkommen till mig! Jag bloggar bla om min satsning att tävla i hoppning upp till 130 cm efter 17 års frånvaro på tävlingsbanorna. Och en massa annat trevligt :)

Fråga mig

27 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du som tittar in på min blogg? ;)
 20 år
 25 år
 30 år
 35 år
 40 år
 45 år
 50 år
 55 år
 60 år + däröver

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards